خانه ملت یا باشگاه سیاسی!؟-راهبرد معاصر
ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حاج سید علاءالدین میر محمد صادقی رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس
این روزها در مجلس چه می گذرد؟

خانه ملت یا باشگاه سیاسی!؟

مجلسی که این روزها در دست جریان اصلاح طلب است با حضور برخی چهره های نابلد و غیرمتخصص منتسب به فراکسیون امید، به باشگاه سیاسی نمایندگانی مبدل شده که انشاء جریان متبوع خود را بدون توجه به مشکلات معیشتی مردم به افکارعمومی دیکته می کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - 2018 September 06
کد خبر: ۵۵۳

به گزارش "راهبرد معاصر"؛  پس از نامه مهدی کروبی بود که نطق پروانه سلحشوری در صحن علنی بهارستان باز شد و کمی بعد نیز بر روی تلکس خبرگزاری ها وسایت های خبری قرار گرفت. او در سخنانی هنجارشکنانه و ادبیاتی طعنه آمیز تلاش کرد مشکلات امروز را به شکل نامحسوس به هر نهادی غیر از مجلس گره بزند و عملا خانه ملت و دولت را از نوک پیکان انتقادات رهایی بخشد. 


از نقد قوه قضاییه و نظارت استصوابی تا بسته بودن دست رئیس جمهور در بهبود وضعیت، لزوم برگزاری همه پرسی و در نهایت تاکید براینکه رهبری تنها کسی ست که می تواند مملکت را نجات دهد! این محورها در حالی بخشی از اظهارات سلحشوری را در بر می گرفت که غلامرضا حیدری دیگر نماینده اصلاح طلب مجلس نیز عملا دست به تهمت افکنی نسبت به نظام و سیاست های کلان جمهوری اسلامی کرد. حیدری همچنین در نطق روز دوشنبه خود خواستار مراجعه به آرای عمومی «برای حل برخی معضلات داخلی و خارجی» شد.


این عضو فراکسیون امید با زیرسوال بردن سیاست های کلان جمهوری اسلامی در قبال آمریکا و جنگ هشت ساله  با اشاره به کاهش ارزش ریال در برابر دلار و افزایش شدید قیمت‌ها افزود: «مگر ما قیم دنیا هستیم که می‌خواهیم بینی همه را به خاک بمالیم؟ به هوش باشیم که باندهای مافیایی پشت صحنه موسسات مالی، قاچاق کالا، بدهکاران بزرگ مالی، بازار شدیدا آشفته ارز و سکه و خفه کردن در استخر ناگهان کلیت نظام را به خفگی نکشاند.»


این اظهارات زمینه شگفتی و البته خرسندی رسانه های ضدانقلاب را پدید آورد. رادیو فردا ضمن پوشش اظهارات این دونماینده مجلس تاکید کرد که مشابه این اظهارات را یکی دیگر از اعضای اصلاح طلب مجلس ششم مطرح ساخته بود: «انتقاد از سیاست خارجی و برنامه اتمی جمهوری اسلامی در نطق‌های نمایندگان مجلس به ندرت مطرح می‌شود. پیش از این احمد شیرزاد، نماینده مجلس ششم،در نطقی گفته بود: از ما تصویر رژیمی ساخته‌اند که دروغ می‌گوید و به تعهدات خود در مقابل جامعه جهانی پایبند نیست... چند روز پیش تیتر درشت برخی از روزنامه‌های اروپا این بود که جمهوری اسلامی ایران ۱۹ سال به جهانیان دروغ گفت.»


آنچه بیش از همه در لابلای اظهارات نمایندگان اصلاح طلب مجلس دیده می شود، فرافکنی و عدم قبول مسئولیت در برابر مشکلات این روزهای مردم جامعه است. تنگ شدن معیشت زمینه نقد افکارعمومی نسبت به مسئولین را فراهم کرده است. 


در این میان اعضای فراکسیون امید مجلس برای در امان ماندن جریان سیاسی متبوع شان و حفظ احتمالات توفیق در کارزارهای انتخاباتی 98 و 1400 به محورهایی پرداختند که اساسا ارتباط جدی با مشکلات معیشتی و اقتصادی مردم نداشت. پیش ازین نیز لیدر اصلاحات در نامه ای که با پروپاگاندای رسانه ای رسانه های اصلاح طلب به عنوان نسخه شفابخش از آن یاد شد، عملا هیچ دستورالعمل و یا راهکاری در راستای بهبود وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم ارائه نکرد تا مسجل گردد ارائه آدرس اشتباه به افکارعمومی برای جست و جو در میدانی دیگر برای رفع مشکلات، اگر نگوییم دکترین این جریان سیاسی، اما به قانون نانوشته چهره های شاخص اردوگاه اصلاحات بدل شده است.


مجلس به عنوان رکن قانونگذاری در کشور و با در دست داشتن ابزارهای نظارتی نقش بسیار تعیین کننده ای در شکل گیری وضعیت موجود دارد. بدیهی ست شانه خالی کردن ازین مسئولیت به گناهی نابخشودنی نزد افکارعمومی مبدل می شود. اینکه مردم در وضعیت بد اقتصادی با مشکلات گوناگون دست و پنجه نرم کنند و نمایندگان ملت منفعلانه و همچون شهروندان عادی نظاره گر رشد چشمگیر قیمت ها و شاهد اوضاع وخیم اقتصادی باشند بیانگر ضعف کارکرد مجلس دهم با اکثریت اصلاح طلب است. 


شگفتانه ای که اخیرا تکیه زنندگان بر کرسی سبز بهارستان به بار آورده اند، مخالفت قاطعانه با فوریت بررسی شفافیت رای نمایندگان بود و آن را با هدیه تعطیلات دوهفته ای به خود مزین کردند. بهارستان این روزها حال و روز خوشی ندارد و با حضور برخی چهره های نابلد و غیرمتخصص منتسب به فراکسیون امید، به باشگاه سیاسی نمایندگانی مبدل شده که انشاء جریان متبوع خود را بدون توجه به مشکلات معیشتی مردم به افکارعمومی دیکته می کنند. بی آنکه وقعی به رشد بی سابقه قیمت ارز، سکه، طلا، کالاهای اساسی و در نهایت کوچک شدن تصاعدی سفره مردم بنهند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار